Tuinoverkapping

Tuinoverkapping

Bent u een echte tuinliefhebber en zit u het liefst zo veel mogelijk buiten? Dan is een tuinoverkapping een uitstekende keuze. Met een tuinoverkapping hoeft u namelijk niet naar binnen als het weer buiten wat minder wordt. Geniet ook in het voor- en najaar van uw tuin met een tuinoverkapping.

Houten tuinoverkapping

Luukse Tuinen is gespecialiseerd in alle soorten houten tuinoverkappingen die u maar kunt bedenken. Het maakt voor ons niet uit hoe groot de tuinoverkapping moet zijn en of er een schuur tegenaan moet komen. We zijn in staat al uw tuinoverkapping wensen te realiseren.

Zo heeft u de keuze uit diverse houtsoorten, eventueel in combinatie met andere materialen. Ook kunnen we een dichte achterwand of zijwanden plaatsen. U kiest en wij voeren het netjes voor u uit!

  • Tuinoverkapping op maat
  • Alles is mogelijk
  • Voor particulieren, bedrijven & gemeenten
Tuinoverkapping met groot raam

Offerte aanvragen

Ook het hele jaar door kunnen genieten van uw tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor een tuinoverkapping bij ons aan.

Offerte aanvragen

A tot Z

Luukse Tuinen heeft alles in huis om uw tuin van A tot Z te realiseren. Van tuinontwerp naar realisatie, en alles daartussen.

Beplantingsplan

Uw droomtuin kan natuurlijk niet zonder beplanting. De beplanting bepaalt tenslotte de sfeer in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een goed doordacht beplantingsplan.

Tuinonderhoud

Luukse tuinen kan naast een tuinoverkapping ook het tuinonderhoud voor u verzorgen.

Antwoord op al uw vragen

Mocht u vragen of hulp nodig hebben, bel of mail ons en we helpen u waar we kunnen.