Tuinontwerp

Tuinontwerp

Uw droomtuin begint natuurlijk met een goed tuinontwerp. Want wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin met veel zitgelegenheden of liever een groene tuin met natuurlijke materialen? Het is belangrijk om er vooraf over na te denken wat uw tuinwensen zijn zodat we tot een mooi tuinontwerp kunnen komen.

Wanneer u er klaar voor bent komen wij langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw huidige tuin bekijken en uw wensen bespreken.

Tuinontwerp op maat

Nadat we uw tuin hebben bekeken en uw wensen en budget duidelijk zijn, zetten we deze op een rij en starten we met een tuinontwerp dat daar bij aansluit. We beginnen met een schets die we samen met u doornemen. Wanneer de schets u bevalt, zetten we deze om in een tuinontwerp op schaal. Eventueel kunnen we het ontwerp nog in 3D laten uitwerken zodat het ontwerp al een beetje tot leven komt.

  • Tuinontwerp op maat
  • Zowel tuinaanleg, onderhoud & advies
  • Voor particulieren, bedrijven & gemeenten
  • 3D uitwerking mogelijk
Een nieuw tuinontwerp? Wij maken er wat moois van!
Tuinontwerp en tuinaanleg met overkapping

Offerte aanvragen

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

A tot Z

Luukse Tuinen heeft alles in huis om uw tuin van A tot Z te realiseren. Van tuinontwerp naar realisatie, en alles daartussen.

Beplantingsplan

Uw droomtuin kan natuurlijk niet zonder beplanting. De beplanting bepaalt tenslotte de sfeer in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een goed doordacht beplantingsplan.

Realisatie & Onderhoud

Luukse tuinen kan naast het tuinontwerp ook de realisatie en het tuinonderhoud achteraf voor u verzorgen.

Antwoord op al uw vragen

Mocht u vragen of hulp nodig hebben, bel of mail ons en we helpen u waar we kunnen.