Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bent u pas verhuisd of betrekt u een nieuwbouwwoning en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of is uw tuin toe aan vernieuwing? Luukse Tuinen heeft ruime ervaring met het aanleggen van prachtige tuinen. We hebben alle stijlen tuinen al langs zien komen en gaan graag voor u aan de gang om de tuin van uw dromen te realiseren.

Tuinaanleg van A tot Z

Luukse Tuinen is in staat om de volledige tuinaanleg voor u te realiseren. Van terrassen & veranda’s, vijvers, schuttingen (op maat), overkappingen tot de beplanting en beregeningssystemen. Niets is ons te gek!

Voordat we een nieuwe tuin bij u aan komen leggen starten we altijd met een tuinontwerp. Dat is tenslotte de basis van een nieuwe tuin. Daarbij houden we rekening met de gewenste stijl, de ligging van uw tuin, uw budget, verlichting en de beplanting en aankleding van de tuin.

  • Volledige tuinaanleg
  • Verlichting, schuttingen, veranda’s
  • Voor particulieren, bedrijven & gemeenten
Volledige tuinrenovatie, tuinaanleg in Haarlem
Tuinaanleg door Luukse Tuinen

Offerte aanvragen

Bent u toe aan nieuwe tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

A tot Z

Luukse Tuinen heeft alles in huis om uw tuin van A tot Z te realiseren. Van tuinontwerp naar realisatie, en alles daartussen.

Beplantingsplan

Uw droomtuin kan natuurlijk niet zonder beplanting. De beplanting bepaalt tenslotte de sfeer in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een goed doordacht beplantingsplan.

Ontwerp & Onderhoud

Luukse tuinen kan naast de tuinaanleg ook het ontwerp en het tuinonderhoud achteraf voor u verzorgen.

Antwoord op al uw vragen

Mocht u vragen of hulp nodig hebben, bel of mail ons en we helpen u waar we kunnen.